goldfix Seçenekler

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince gönül rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür meydanınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışmutaş yapabilirsiniz!

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir hava merhametsizlabilir. Renkler hayatımızın içinde bizim tayf halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar beyaz zehir ile gri yahut bej kadar renkler düz bir yer oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve yepelek dekorasyon ekseriya sessiz renk paletleri ve tonlar arasında balans kurarak mekanın içi geniş ve davetkar bir atmosfer sunmasını katkısızlar.

Henüz çok minimal ve modern bir janr elde buyurmak istiyorsanız soğuk ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yan yer parafin, yağız ve gri tonları size makro bir suhulet sağlayacak. Dirim düzlükınızda bir alanda antrasit rengi derin bir şekilde kullanın.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz görklü renklerden birisi. Fakat kasvetli bir dünya yaratmamak kucakin çok özen etmeniz antrasit renk tonları gereken renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok ilgi etmeniz gerekmektedir.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu çağdaş dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir atmosfer oluşturur. Bu kombinasyon minimalist tasarımların cihetı rabıta modern mobilyalarla da kıyak bir akort içindedir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon peyda etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu antrasit gri boya yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit denk kellelığı kullandığınız yataklar karınin pembe detaylı nevresim antrasit duvar boyas zümreı seçerek odanın kararlı ve har görünmesini sağlayabilirsiniz.

Koridorlara uygulanan parafin bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle hoş bir gökyüzü oluşturan parafin rengi kesif sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sebebiyle kullanıcıların her girişim okşayıcı ve davetkar oluyor.

Kampanyalardan sebeplenmek sinein 6563 nüshalı kanun kapsamında Aydınlatma ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız açıkça gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden medet alabilirsiniz.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir gaz yuvarı oluşturabilir. Bahir mavisi veya petrol mavisi kadar tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara zihayatlık ve tazelik şimendifer.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına esassağlığı, mecruhlarımıza ivedi şifalar dileriz.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda tercih edildiğinde ortama sakin ve dingin bir âlem katan gökçe antrasit ile koskocaman bir etkileşim esenlayabilir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tezyit etmek sinein ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page